Over ons

Wij zijn Angelique en Glenn Hoogland. Al jaren hebben wij de passie om een eigen winkel te openen in Schagen vol met lekkernijen. We zijn begonnen met ons eigen bedrijf Jut & Jul coffee. Wij branden onze eigen koffie en maken allerlei lekkernijen zoals chocolade, gebakjes en bonbons. 

Toch ontbrak er nog iets in ons assortiment en dat is ijs! Wekelijks haalde wij een lekker ijsje bij Picobello waarna het idee begon te komen om ook iets met ijs te gaan doen. Glenn Hoogland is in de leer gegaan en heeft een opleiding voor ijsbereider gevolgd en is met vlag en wimpel geslaagd voor deze opleiding!

Wij zetten Picobello met hetzelfde concept voort!

Vele zullen zich afvragen of er veel gaat veranderen na de overname van ijssalon Picobello. We kunnen daar eigenlijk kort en bondig over zijn: Er zal niets veranderen. Wij zullen Picobello met dezelfde kwaliteit en passie als Robert en Mirjam voortzetten! Dit betekent dat dezelfde ijs soorten, coupes en alle andere lekkernijen gewoon bij ons gekocht kunnen worden. 

Angelique

Met jarenlange ervaring in de horeca is Angelique het gezicht van de zaak. Bij Angelique kan je dagelijks terecht voor een lekker ijsje, een coupe of gewoon een lekker bakje koffie met wat lekkers. De kans is groot dat je Angelique aantreft in onze mooie zaak. 

Glenn

Het lekkere ijs zal worden bereidt door Glenn. Na een uitgebreide opleiding zal hij met al zijn passie de lekkerste ijssoorten gaan bereiden. Glenn werkt wat meer in de achtergrond en zorgt dat u dagelijks van een lekkere ijsje kan gaan genieten!